Kiállítók

1137 Budapest, Pozsonyi út 6.

Telefon: +36 70 612 72 76
Web: www.amikor.hu
Email: info@amikor.hu
Facebook: www.facebook.com/amikorgaleria
Instagram: www.instagram.com/amikorgaleria

AZ AMIKOR GALÉRIA BUDAPEST LEGSZÍNESEBB RÉGISÉG ÉS LAKBERENDEZÉSI ÜZLETE, AMELYBEN TÖBB MINT 2000 DARAB MŰTÁRGY, FESTMÉNY, BÚTOR, LAKBERENDEZÉSI KIEGÉSZÍTŐ TALÁLHATÓ, KÉT EMELETEN, ÖSSZESEN 560 NÉGYZETMÉTEREN.
Nálunk kortól, stílustól, értéktől függetlenül mindenki megtalálja az ízlésének, igényeinek megfelelő lakberendezési és használati tárgyakat. Antik, dizájn, mid-century, retró, vintage és újragondolt régiségek azoknak, akik fogékonyak a régire és nyitottak az újra!
Foglalkozunk továbbá régiségek, műtárgyak értékbecslésével, bizományosi és készpénzes adás-vétellel – forduljon bizalommal hozzánk, ha venne vagy eladna! Ismerkedjen meg becsüs munkatársainkkal személyesen üzletünkben – szeretettel várjuk!

1055 Budapest, Szalay u. 2. fsz. 1.

Web: www.ar2daygallery.com
Email: info@ar2daygallery.com 

Benkő Ildikó
Telefon: +36 20 946 03 06
Email: bkildiko@hotmail.com

Az Ar2day Gallery 2009 óta képvisel fiatal, kimagaslóan tehetséges és jól képzett művészeket, akik egyedi stílusukkal a hazai kortárs művészeti paletta mellett már nemzetközi sikereket is elértek. A galéria alapítója és tulajdonosa Benkő Ildikó fő célja, a magas minőségű hazai kortárs művészet népszerűsítése külföldön is, itthon pedig a gyűjtők mellett a fiatalabb generáció köreiben is. Ezeken kívül fontos célkitűzés, hogy minél szélesebb rétegek megismerjék, értékeljék, megszeressék és együtt akarjanak élni a műtárgyakkal. Jellemzően a figurális, színes, néhol humorral fűszerezett, pop art stílus határozza meg a galéria arculatát, de az absztrakt forma világot is meg lehet találni a művek között. 2012 óta a Kempinski Hotel Corvinus Promenade-ján lévő állandóan látható kiállítás ad helyet a galéria művészeinek bemutatására, ahol a mindig változó művek egyre több érdeklődőt vonzanak. A szobrok és a bővebb festmény portfoliók a Szalay u. 2-ben lévő galériában tekinthetők meg, amelynek látogatása időpont egyeztetéssel ajánlott.

1055 Budapest, Balaton utca 4.

Nagy Judit
Telefon: +36 20 450 40 25
Email: fragile61@hotmail.com

Rácz Edit
Telefon: +36 20 449 33 08
Email: csillarvarazs@gmail.com

Web: www.aranycsillar.hu

A főváros szívében, a régiségek utcájában található AranyCsillár galéria közel ötszáz régi, felújított csillárral várja látogatóit. Az egyedülálló, folyamatosan változó széles kínálatban mindenki megtalálhatja az enteriőrjéhez leginkább illő csillár mellett igényes műtárgyait, festményeit és bútorait is.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 12.

Telefon: +36 1 269 27 03
Web: www.artcore.hu
Email:  info@artcore.hu
Facebook: www.facebook.com/artcore.antik.and.design/
Instagram: www.instagram.com/artcore_antik_and_design/

ART DECO, BAUHAUS, MID-CENTURY és DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK az ARTCORE Antik & Design üzletében.
Az érdeklődők már megszokhatták, hogy itt különlegesen szép magyar és francia art deco, valamint olasz mid-century bútorokat találnak, melyek a színvonalas felújításnak köszönhetően méltán díszei bármilyen enteriőrnek. Ezeken kívül egyedi tervezésű és gyártású lámpákat, különleges üveg és fém dísztárgyakat, szobrokat, tükröket is láthatnak, melyek egyaránt beilleszthetők a klasszikus, illetve minimalista és a modern otthonokba is.
Budakeszin levő raktárunkat 1.200 nm-re bővítettük, ahol kínálatunk nagy része felújított állapotban megtekinthető.

1033 Budapest, Mozaik utca 1-3.

Krénusz Andrea
Audi értékesítési és marketing vezető

Telefon: +36 1 367 34 25
Mobil: +36 30 210 31 00
Web: www.audicentrumbudapest.hu
Email: akrenusz@audicentrumbudapest.hu
Facebook: www.facebook.com/audicentrumbudapest
Webshop: www.audishop.hu

Az Óbudai Autójavító Kft 1971-ben nyitotta meg kapuit, és azóta állandó fejlesztésekkel, újabb beruházásokkal, valamint a szolgáltatások bővítésével várja ügyfeleit.
A vállalat legfőbb célja a minőségi munkavégzés, az időbeli pontos teljesítés, valamint az ügyfél elégedettség.
Az Óbudai Autójavító Kft. hivatalos Volkswagen, Volkswagen Haszongépjárművek és Audi értékesítési pont, hivatalos Weltauto használtautó partner, valamint hivatalos Volkswagen, Volkswagen Haszongépjárművek, Audi, Seat, Skoda szerviz.
A cég folyamatos fejlődését mutatja, hogy 2010-ben kivívta magának az Audi Centrum Budapest címet és ezen a néven értékesít és javít Audi gépkocsikat. Az Audi Centrum Budapest egyszerre 18 autó bemutatását teszi lehetővé, kizárólagosan itt történik Magyarországon az R8-as értékesítése, illetve az exkluzív szervizben az ügyfelek a szalonból követhetik nyomon autójuk javítását.

1052 Budapest, Bécsi utca 1.

Telefon: +36 1 429 30 20
Web: www.bav.hu
Email:  info@bav.hu

Balla Gabriella
Művészettörténész, az Iparművészeti Múzeum Kerámia- és
Üveggyűjteményének főosztályvezetője
Telefon: +36 30 355 36 71

Az 1773-ban Mária Terézia által alapított BÁV Magyarország legnagyobb múltú, jogfolytonosan működő vállalkozása. Az immár 246 éves múltra visszatekintő cég tevékenységét egyszerre jellemzi a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra való törekvés, biztosítva a dinamikus fejlődést és a modern kereskedelmi-pénzügyi világhoz való szoros kötődést. A BÁV 1920 óta rendez műkereskedelmi árveréseket és közel ötven éve képez becsüsöket a BÁV Akadémián.
A BÁV Antikvitás tevékenysége során fontos küldetésének tartja, hogy a sok évtized alatt felhalmozott szakértelmével és tapasztalatával a nemzeti kulturális kincsek felkutatásában, megőrzésében, gyarapításában, a tárgyak által közvetített kultúrtörténet megismertetésében tevékenyen részt vegyen, támogassa a magán- és közgyűjtemények fejlődését, valamint a felnövekvő generációk gyűjtői törekvéseit. Mindehhez budapesti műkereskedelmi bolthálózata, valamint modern Aukciósháza nyújt megbízható hátteret.  Évente több alkalommal megrendezésre kerülő aukciói a magyar műkereskedelem kiemelkedő eseményeinek számítanak.

1122 Budapest, Csaba utca 7.

Telefon: +36 1 355 37 83
Web: www.bizsan.hu

A Bizsan Szőnyeg Galéria már 20 éve biztosít kiváló minőségű és gyönyörű kézi csomózású szőnyegeket Magyarországi és külföldi ügyfeleinknek egyaránt. A szenvedélyünk a magas minőségű szőnyegek beszerzése és elérhetővé tétele vevőink számára. Külföldi összekötőink és belső építészeink segítségével, összeállítottunk egy változatos és egyedi kézicsomózású szőnyeg kollekciót, amivel kortárs vagy klasszikus belső tereket is gyönyörűen kiegészíthetnek.
A szőnyeg mint stíluselem, a szoba szívévé tud válni, ami tereket választ  el vagy éppen struktúrát kölcsönöz nagy helységeknek és nyitott tereknek. Emellett nagyon praktikus is, mert segít tompítani a hangokat és megtartani a meleget.
Lehetőséged lesz magas minőségű szőnyegeket és különleges művészi alkotásokat látni, megérinteni amiket kizárólagosan, csak a Bizsan Szőnyeg Galériában elérhetőek és megtalálhatod az ízlésednek leginkább megfelelő szőnyeget.
Az Art & Antik 2019-es kiállításán, a Millenárisban sok különböző stílusú szőnyeget állítunk ki, így az elegánstól kezdve, a luxus szőnyegeken át, a természet által inspiráltig minden megtalálható lesz a kiállításon.
Biztosak vagyunk abban, hogy meg tudod találni a neked tetsző különleges szőnyeget amivel díszesebbé teheted otthonod, és fokozhatod annak légkörét!
Szeretettel várjuk Önöket az idei Antik & Art kiállításon!
Bizsan Szőnyeg Galéria
Babak Ebrahimzadeh
Katayoun Rassekh Ebrahimzadeh

1055 Budapest, Falk Miksa utca 24-26. 

Telefon: +36 1 787 29 98
Web: www.bodogaleria.hu
Email:  info@bodogaleria.hu

„Velünk teljes a kép”
A Bodó Galéria és Aukciósház 2018. márciusában nyitott meg a majdnem húsz évig működő Magyar-Francia Galéria utódjaként, megújult szolgáltatásokkal és kibővült gyűjteménnyel. A galéria fontos küldetésének tartja a 19. századi európai és magyar akadémista festészet magas színvonalú alkotásainak népszerűsítését a kortárs közönség számára.  Gyűjtőkörébe tartoznak továbbá 19. századi egyedi francia és más európai bútorok, ezüst tárgyak, Zsolnay kerámiák, bronz és márvány szobrok. Az új galéria megnyitásával, kínálatának egyik fő vonalába került a 20. századi modern magyar és kortárs festészet is.
A Bodó Galéria és Aukciósház az első évében két kortárs kiállítást rendezett meg, számtalan programsorozatnak lett új résztvevője, és két sikeres aukciót bonyolított le. A jövőben is számtalan ötlettel és újdonsággal folytatja működését.
Elődgalériánk, a Magyar-Francia Galéria éveken át sikeres résztvevője volt az Antik Enteriőr nagyszabású kiállításnak. 2019-ben immár megújult galéria és aukciósházként nagy lelkesedéssel, és színvonalas kollekcióval csatlakozunk az Antik and Art Budapest Vásár kiállítóihoz.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Telefon: +36 30 662 72 74
Web: www.budapestposter.com
Email:  info@budapestposter.com

A Budapest Poster Gallery 20. századi papír alapú műtárgyakkal kereskedő galéria. Tevékenységünk fókuszában a magyar plakátművészet áll – nyomatok és tervek egyaránt -, de kínálatunkban megtalálhatóak avantgárd könyvek, fotográfiák, sok egyéb műtárgytípus mellett.
Collectorism.com a világ egyik legnagyobb gyűjtői oldala, amelyet egy gyors regisztrációt követően bárki ingyenesen használhat, akár elcserélni, akár eladni, akár csak bemutatni szeretné a gyűjteményét. A felhasználók tárgyak tízezrei között keresgélhetnek, mintegy három tucatnyi kategóriában, az antik könyvektől kezdve a fényképeken és képregényeken át, egészen a vasútmodellekig – és vissza. A folyamatosan bővülő kínálatnak köszönhetően nálunk mindenki megtalálhatja a számítását.

1052 Budapest, Váci utca 23. 

Telefon: +36 1 267 74 65, +36 20 533 88 84
Web: www.csokantikvitas.hu
Email: info@csokantikvitas.hu

Galériánk Budapest szívében, az V. kerület Váci utca 23. alatt található. Munkatársaink magasan képzett, az antik tárgyakat részletesen ismerő Szakértők, akik szívesen segítenek a választásban, döntésben. Magyarországi és külföldi gyűjtők válogatott régiségei, szebbnél-szebb antik ékszerek, zsebórák, karórák, különleges arany és ezüst dísztárgyak, ikonok, judaikák, keresztelői ajándékok, bronzszobrok és egyéb, gyűjteménybe illő nemesfém műtárgyak nagy választékával várjuk Önöket. Nagyon büszkék vagyunk kínálatunkra, mely szemet gyönyörködtetően különleges választási lehetőségeket ad vásárlóinknak  Becsüseink és szakértőink minden nálunk található tárgyat bevizsgáltak, azok származását leellenőrizték. Nézzen szét nálunk és reméljük, megtalálja a kedvére való antik tárgyat. 1950 óta fennálló galériánk alkalmazkodott a XXI. század igényeihez, de mint korábban, most is töretlenül elkötelezett a minőség iránt. Antik műtárgyak mellett a mindig “örök” gyémánt,- illetve egyedi drágaköves ékszerek széles választékával várjuk Kedves Vevőinket.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 6. 

Telefon: +36 20 453 53 27
Web: davidgallery.webnode.hu
Email: davidgallery.bp@gmail.com

Minden kép egy történet. – és ki nem szeret történeteket hallgatni?  Elmesélheti azt az ember legjobb barátja, de akár egy festmény, egy fotó is.  Egy állandó történet a falunkon, mely emlékeztet bennünket. Emlékeztet egy érzésre, egy hangulatra, egy fontos eseményre az életünkben. Ilyenkor tudunk a legjobban azonosulni a képpel és a festmény életre kel az otthonunkban. Megérkezik!
Kortárs képző-és iparművészek alkotásait bemutató, ékszerdoboz jellegű kis  galéria, a Parlament közvetlen szomszédságában, a Falk Miksa utca 6 szám alatt található.  A Galéria vezető művésze – Dávid Norbert – festőművész.  Egyéni, személyes hangvételű, érzékeny olajfestményei, pasztelljei és grafikái, különleges hangulatot árasztanak. A nagyméretű figurális akril- és olaj- festmények mellett, hagyományos és modern csendéletek, valamint absztrakt képek is helyet kapnak a kollekcióban.
A galéria ékszerkínálatát Serbakow Tibor ötvösművész nagyszerű alkotásai fémjelzik.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Telefon: +36 30 245 45 37
Email:  davidhazyantik@gmail.com

Irodalmi és történelmi kéziratok

2000 Szentendre, Bercsényi u. 4.

Telefon: +36 30 941 78 96
Email:  art@galleryerdesz.hu
Web: www.galleryerdesz.hu

Az Erdész Galéria & Design a legrégebben működő magyar magánalapítású galéria.
Közel 40 éve Szentendre belvárosában, majd egy három szintes épületben, a csendes Bercsényi utcában létesítettük.
A program azóta alig változott: klasszikus modernek ( Moholy – Nagy László, Kassák, Bortnyik )művei melllett a fókusz az Európai Iskola  művészei ( Vajda Lajos és Júlia, Bálint Endre, Korniss Dezső, Ámos Imre) és kortársak ( Fehér László, ef.Zámbó, Balogh László) bemutatására koncentrálunk, három szinten, négy teremben.
A földszinten magyar és nemzetközi ékszertervezők művei kaphatóak ( Péter Wladimir, a dán MONIES, és a muránói Sent.
Az utóbbi években a fotó és az üvegművészet  alkotóinak  könyvet adtunk ki, valamint kiállításokon mutatjuk be műveiket az egész világon.
30 szentendrei művészről és Szentendréről szintén könyveket  adtunk  ki.
Számtalan nemzetközi vásáron szerepeltünk, már 30 évvel ezelőtt is.
Artexpo New York, Los Angeles, Art Houston, Art Paris, BRAFA, ( Brüsszel) Art Moszkva,
Art Sollentuna (Stockholm,) Art Cologne, az idén Art Beijing ( Peking)

1068 Budapest, Szondi utca 94/A

Telefon: +36 30 849 79 27
Email:  info@studiofabrika.com
Web: www.studiofabrika.com

A Fabrika huszadik századi régiségek lelőhelye, ahol Art deco, bauhaus, század-közepi modern, bútorokra és kiegészítőkre bukkanhat a látogató. Légies, kecses, kiváló formatervezésű tárgyak és ritkaságok kaphatóak, amik egy megkülönböztetett életérzést közvetítenek. A Fabrika büszkén tárja a vásárlói elé azokat a tárgyakat, amik ma is relevánsak. Kurátori tevékenységük során a tárgyak egyedisége és esztétikája éppen olyan súllyal esik a latba, mint a minőségi és design szempontok.  Mivel az üzlet restaurálással is foglalkozik, így nem ritka a korhűen, vagy egy-egy fantáziadús megoldással felújított tárgy, amiről nem tudjuk levenni a szemünket. A Fabrikában enteriőr tanácsadás is elérhető, annak érdekében, hogy mindenki megismerhesse a különleges tárgyakban rejlő lehetőségeket.

1114 Budapest, Bartók Béla út 25.

Telefon: +36 1 209 36 35
Email: info@galeriafaur.hu

A 2001 óta működő Faur Zsófi Galéria elsődleges célja a hazai kortárs művészet népszerűsítése és beépítése a nemzetközi művészeti szcénába, amelyet a külföldi vásárokon történő mind aktívabb jelenlétével és a külföldi galériákkal való partnerkapcsolatok kiépítésével kíván elérni.
Ezzel szoros összefüggésben a kelet-közép-európai régió kortárs művészeti szcénájában egyedülálló nyomdaipari és kiadói hátterére támaszkodva a kortárs művészettörténet-írás legújabb eredményeit, több nyelven megjelenő monográfiákat, szakirodalmi kiadványokat ad ki és gondoz. Az utóbbi években a galéria kiállítási programjában kiemelt hangsúllyal szerepel a kortárs magyar fotóművészet, melyet elkötelezetten képvisel a nemzetközi művészeti szcénában. A galéria 2010 óta a következő vásárokon vett részt: 2010 – Paris Photo, Kinetica Art Fair, Viennafair; 2011 – Viennafair, 2012 – Art Paris, Fotofever Photography Art Fair, Milan Image Art Fair; 2013 – ART13 London, SCOPE New York, Milan Image Art Fair, Art Copenhagen, SWAB Barcelona 2013, SCOPE Miami; 2014 – ART14 London, Artshow Busan, Milan Image Art Fair 2014. A galéria és a kiadó társadalmi szerepvállalását jelzi, hogy a művészek nemzetközi képviselete mellett tevékenyen részt vállal a befogadók művészeti, vizuális nevelésében. A Kontaktus című múzeumpedagógiai programsorozat keretében az aktuális kiállításhoz igazodó foglalkozásokat kínálunk, elsősorban csoportok számára.
A Faur Zsófi Galéria egyrészt arra törekszik, hogy minél szélesebb értő közönséget szólítson meg, mivel a műalkotások élő, emberekkel teli, zsibongó csendben mutatják meg valódi arcukat; másrészt hogy egy folyton nyüzsgő, szellemi és esztétikai közeg, „kultúrtér” legyen, ahová az emberek újra és újra szívesen térnek vissza.

1053 Budapest, Henszlmann Imre utca 3.

Telefon: +36 20 356 48 88
Email: info@foldvaribooks.com
Web: www.foldvaribooks.com

A Földvári Books 2007 óta foglalkozik ritka könyvekkel, kézíratokkal, nyomtatványokkal.
Rendszeresen részt veszünk vásárokon New Yorkban, Londonban, Párizsban.

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 17.

Telefon: +36 20 932 34 33
Email: formaboutique@gmail.com
Web: www.formaboutique.hu

Képzőművészet – Iparművészet – Lakberendezés
A Forma Boutique képzőművészeti és iparművészeti alkotásokkal foglalkozó lakberendezési üzlet, ahol az antiktól a modernig, minden időszak gyöngyszemei megtalálhatóak. Fókuszban a térrendezés, amely a művészi tárgyak egyedi kifejező erejével teremt utánozhatatlan hangulatot.

1052 Budapest, Falk Miksa utca 32.

Telefon: +36 20 311 40 03
Email: antikgoldbach@antikgoldbach.hu
Web: www.antikgoldbach.hu

A Goldbach Kereskedőház nevét 1993 óta ismerhetik Magyarországon. Az utolsó 15 évben a hangsúlyt egyre inkább az antik bútorok, műtárgyak és XIX-XX.sz.-i magyar festészet alkotásainak értékesítésére helyezte. Megnyitotta az Antik Bútor Bankot és a Goldbach Antik Galériát (Falk Miksa u.32.), melyek zsebbarát árai és jó befektetési lehetőségei mellett kiváló minőséget és magas szakmai színvonalat képviselnek.

A kiállításon megvehetők nagy mesterek művei hihetetlen vonzó árakon. Ízelitők Bak Imre, Basch Andor, Czóbel Béla, Kassák Lajos, Koszta József, Márffy Ödön, Paizs-Goebel Jenő, Pekáry István, Scheiber Hugó, Vaszary János emblematikus kínálatából.

1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
Telefon: +36 70 617 62 81 

W11 2LB, London, Flat 3, 44 Arundel Gardens
Telefon: +44 746 287 70 51

Email: balint@initiofinearts.com
Web: www.initiofinearts.com

A 2017-ben alapított Initio Fine Arts az 1945 utáni kortárs közép-kelet-európai képzőművészet népszerűsítésére fókuszál. Alapítói a Sotheby’s aukciósházban képzett Ferenczy Bálint és Marie Tourre de Robien. Az Intio Fine Arts a családi hagyományt folytatva, ugyanakkor nemzetközi tapasztalatokkal és kapcsolatokkal igyekszik a régió képzőművészeit segíteni, gyűjtői számára valódi értéket közvetíteni. Képvislet művészek: Bíró Sándor, BOLDI, Kecskeméti Sándor, Miksa Bálint, Regős Benedek
A 2019-es Antik and Art vásáron – képviselt művészeink mellet – ismert külföldi alkotók és hazai mesterek Angliában lappangó műveit mutatjuk be.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.

Telefon: +36 1 374 07 74
Email:
 kalmanmaklaryfinearts@gmail.com
Web: www.kalmanmaklary.com

A Kálmán Makláry Fine Arts Galéria a háború utáni párizsi iskola művészeivel, elsősorban olyan absztrakt és szürrealista művészekkel foglalkozik, mint Reigl Judit, Hantai Simon, Fiedler Ferenc, Réth Alfréd, Szenes Árpád, Rozsda Endre és Victor Vasarely. A kortárs magyar művészek közül Sam Havadtoy, Major Kamill, Kucsora Márta, Szőke Miklós Gábor, Szász Sándor, Aatóth Franyó, a koreai művészek tekintetében pedig Suh Jeong-Min, Ilhwa Kim és Hur Kyung-Ae, Sung Pil –Chae, Lim Dong-Lak alkotásait mutatja be itthon és külföldön egyaránt. A fent említett művészeken kívül Moholy-Nagy László, Kallós Pál, Szóbel Géza, Sándorfi István, Csernus Tibor alkotásait prezentálja.
Szerteágazó tevékenységével, a budapesti galéria kiállításaival, Európa jelentős művészeti vásárain való részvételével, könyvek, katalógusok kiadásával olyan elvitathatatlan nagyságok népszerűsítését szolgálja, akik közül többek neve méltatlanul elfelejtődött az elmúlt évtizedekben. Munkája elismerését jelzi, hogy múzeumokkal, gyűjtőkkel sikerült hosszú távú bizalmi kapcsolatot kialakítania. A Galériában kiállított művészek közül ma már többek művei találhatók meg a világ legnagyobb modern művészeti múzeumaiban.
A Kálmán Makláry Fine Arts azon magyar galériák közé tartozik, mely több, mint egy évtizede folyamatosan szerepel Európa legjelentősebb művészeti vásárain, sokszor egyedül képviselve hazánkat:
– 2008 óta Párizs – ART PARIS ART FAIR
– 2007 óta Brüsszel – BRAFA
– 2012. Párizs – Biennale des Antiquaires
– Maastricht – TEFAF ( Showcase)
– 2010. Antik Enteriőr, Plug, Budapest – Budapest Art Fair
A galéria az alábbi nemzetközi művészeti szerezetek tagja:
– N.A. (Syndicat National des Antiquaires Négociants en Objets d’Art Tableaux anciens et modernes de France)
– The Belgian Royal Chamber of Antiques and Art Dealers
– CINOA The International Federation of Dealer Associations

1055 Budapest, Falk Miksa utca 24-26.

Telefon: +36 20 279 89 30
Email: info.mipar@gmail.com
Web: www.aranycsillar.hu

A Magyar Kerámia Galéria a Falk Miksa 24-26. házszám alatt közel 15 éve várja a műtárgykedvelő közönséget. Galériánk kínálatában a magyar art deco kerámiák mellett, kiemelt helyet foglalnak el a századfordulós ezüst dísz- és használati tárgyak, melyeket gyártáskori állapotban kínálunk eladásra.
Mindezek mellett csillárok, bútorok, szobrok és lakberendezési tárgyak értékesítésével, illetve vásárlásával foglalkozunk. Kellemes környezetben, széles választékkal és szakértelemmel várjuk az érdeklődőket.

1056 Budapest, Váci utca 67.

Telefon: +36 1 318 14 78 / +36 30 941 86 65
Email: sandorlajtos@gmail.com
Web: www.millennium-antik.hu

A Millennium Antik Műtárgygaléria 2000 óta foglalkozik műtárgyak, festmények vételével és értékesítésével Budapest Belváros egyik legreprezentatívabb negyedében, a Váci utca 67. szám alatt a Ferenciek tere és a Vásárcsarnok közötti részen. A galéria kínálatának fő irányvonalát a 19. és 20. századi kerámiák adják, elsősorban a Zsolnay-gyár munkái a historizmus kezdetétől a szecesszión, art decon át a minimalizmus korszakáig bezáróan. Emellett más számos neves hazai művész műveit is bemutatjuk: Gorka Géza, Gorka Lívia, Gádor István. A kerámiák mellett a porcelánok adják a kínálat másik meghatározó részét: Herendi, Alt Wien, Meissen, Sevres tárgyak képviseletében. Az említetteken kívül kvalitásos antik ezüst tárgyak, korabeli üvegek, bronz és ón dísztárgyak csillárok, lámpák kandalló- és faliórák is megtalálhatóak. A hazai és külföldi műkereskedelemben eltöltött hosszú idő és gazdag tapasztalat által, a felkészült szakmai háttérrel és a kiállításokon való aktív részvételünk eredményeként a műtárgypiac számon tartott és megbecsült tagjai vagyunk.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.

Telefon: +36 1 302 85 87
Email: budapest@missionart.hu
Web: www.missionart.hu

A MissionArt Galéria az alapítás évétől, 1990-től azonos hangsúllyal foglalkozik kortárs, nagybányai és a klasszikus modern festészettel. A galéria alapítói és egyben tulajdonosai, Jurecskó László és Kishonthy Zsolt művészettörténészek, igazságügyi szakértők, akik bíznak abban, hogy tevékenységük hozzájárul a huszadik századi magyar és a kortárs képzőművészet széleskörű megismeréséhez, ahhoz, hogy a művészetek egyre közelebb kerüljenek életünk ünnepeihez és hétköznapjaihoz. Vallják, hogy a szakértelemmel kiválogatott alkotásokat közvetítő műkereskedelem olyan határterület a kultúra és a gazdaság között, amely képes együtt látni a szellemi és az anyagi értékeket, összhangot teremteni a művészetek élvezete és a „befektetői” biztonság között. Az eltelt huszonkilenc év a közel 230 kiállításon kívül több mint 30 könyvet, katalógust, illetve mintegy 320 újságcikket, rádió- és tv-riportot eredményezett, az utóbbi években pedig számos, nagysikerű művésztelep szervezése gazdagította a Galéria sokoldalú tevékenységét.
 Nemzetközi vásárokon való részvétel:
1998. Art Forum Berlin
1999., 2000., 2001. Cultura, Basel
2004., 2005., 2006. Antik Enteriőr, Plug (2006), Budapest
2007., 2008., 2009., Budapest Art Fairkun
2009. Start Bolzano
2010., 2011., 2012., 2017, 2018 Art Market Budapest

1055 Budapest, Balaton utca 8.

Telefon: +36 475 60 00
Email: info@nagyhazi.hu
Web: www.nagyhazi.hu

A Nagyházi Galéria egyike a Magyarországon legrégebben működő régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak, immáron 25 éve vagyunk jelen a műtárgypiacon. A régiségek és műtárgyak legszélesebb kínálatát forgalmazzuk, profilunkba a régi mesterek művein túl a 19-20. századi festmények, grafikák, bútorok, szőnyegek, művészeti tárgyak is beletartoznak, csakúgy, mint az ezüstök, ékszerek és keleti tárgyak. A magyar műkereskedelemben egyedülálló módon népművészeti tárgyak aukcionálásával is foglalkozunk. Célunk, hogy az általunk forgalmazott festmények és műtárgyak időtálló értéket képviselve váljanak egy-egy gyűjtemény vagy enteriőr részévé. A Nagyházi Galéria sikerét művészettörténész, műtárgybecsüs és restaurátor szakembereink felkészültsége és hozzáértő, megbízható munkája szavatolja.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 28.
Telefon: +36 1 212 31 56

1024 Budapest, Szilágyi E. fasor 3.
Telefon:+36 1 302 86 96

Email: info@nemesgaleria.hu

A Nemes Galéria fő profilja a 19-20. századi magyar festmények és grafikák adás-vétele, kiállítása, valamint folyamatosan megtalálhatók kínálatában 17-20. századi külföldi mesterek alkotásai, illetve különleges műtárgyak.
Elméleti és gyakorlati tapasztalataink segítségével arra törekszünk, hogy értékes, átlátható, szakértő szolgáltatást nyújtsunk a gyűjtőközönség számára.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.

Email: volenteva@gmail.com
Web: www.mullerarpad.com
Facebook: www.facebook.com/NEODECO12

Art Deco, Bauhaus, Retro korabeli design tárgyak.

1056 Bp. Irányi utca 7.

Telefon:
 +36 70 329 82 13
Email: operaantikvitas@gmail.com
Web: www.antikekszer.com

Opera Antikvitás – “Az antik ékszerek otthona”

Üzletünk a belváros szívében az Irányi utcában található, speciálisan ékszerekkel-antik ékszerek forgalmazásával foglalkozunk.
Antik ékszer eladás, felvásárlás és bizományosi értékesítés a fő profilunk. Ezen kívül ingyenes értékbecslést is vállalunk, továbbá bizonyos esetekben antik ékszer restaurálásában-javításában is tudunk segíteni.

1053 Budapest, Múzeum Körút 3.

Telefon:
+36 1 951 60 07 / +36 20 924 25 18 / +36 30 961 99 58
Email: parisigaleria@gmail.com
Web: www.parisigaleria.hu

Galériánk Budapest belvárosában,a Hotel Astoria szomszédságában,közvetlenül a Loft Astoria mellett található.
Érdeklődési körünk: Antik Zsolnay porcelán, XIX.-XX. századi  klasszikus és modern, valamint kortárs magyar festészet, modern szobrok-kisplasztikák és műtárgyak, valamint, antik ezüst tárgyak és ékszerek, korabeli és modern bútorok, üveg ritkaságok.

Árveréseinken modern és klasszikus  műtárgyak, ritkaságok kerülnek kalapács alá.
Hagyatékok, gyűjtemények felértékelésével, kezelésével és árverezésével is foglalkozunk.
Vásárolunk: Kvalitásos festményt, porcelánt, bútort, ezüstöt, régi tárgyakat.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 10. 

Telefon:
+36 30 331 06 00
Email: recepcio@pinterantik.hu
Web: www.pinteraukcio.hu

Aukciósházunk tulajdonosa és vezetője, Pintér Péter több mint 25 évvel ezelőtt kezdett el antik bútorok értékesítésével foglalkozni. Az évek folyamán üzlete mind térben, mind gyűjtőköre tekintetében szép lassan komoly birodalommá nőtte ki magát és azóta is egyedi színfoltját adja a hazai műkereskedelemnek. Bútorok mellett a hazai és nemzetközi klasszikus, 20. századi modern, valamint kortárs festmények és szobrok, Zsolnay porcelánok, illetve egyéb kisebb műtárgyak értékbecslését, bizományos értékesítését és aukcionálását is vállaljuk.
Első aukciónk megszervezésére 2008-ban került sor, azóta havi rendszerességgel rendezünk élő és online árveréseket. Az aukciósházak repertoárját tekintve egyedülállónak mondható és minden kétséget kizáróan legnépszerűbb élő aukciónk az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő balatonfüredi Balaton, nyár, szerelem tematikájú árverésünk, amelyet minden évben a Vaszary Villában több héten át megtekinthető aukciós kiállítás előz meg.
A galériaként és aukciósházként egyaránt működő Falk Miksa utcai üzlet különlegessége emellett szerteágazó, labirintusszerű belső tereiben rejlik, egyediségét a sejtelmes atmoszférájú pincehelyiségek és a modern termek, valamint az azokban bemutatott klasszikus és kortárs műalkotások kontrasztja adja. A 15 kisebb-nagyobb teremből álló, 2000 négyzetmétert meghaladó alapterületű bemutatótér modern egységében évente többször rendeznek kortárs művészek részére kiállításokat, de exkluzív eseményekhez rendezvényhelyszínként is bérbe vehetőek a galéria sajátos terei.

1054 Budapest, Nagysándor József utca 3. 

Telefon:
+36 1 269 08 22
Email: schindler@restauratormuhely.hu

Kassák Lajos : Cim nélkül. 1920-1930
Eredeti linometszet, 25×22 cm
Jelezve : Kassák
A Showroom Budapest új, kifejezetten papír alapú műtárgyak bemutatására és kereskedelmére specializálódott galéria. Az érdeklődők a 19-20. századi magyar és nemzetközi művészek alkotásaiból válogathatnak. Első kiállításunkat Kassák Lajos egyedi és sokszorosított grafikái köré szerveztük. Megtekinthető 2019. március 1-től március 29-ig.

1137 Budapest, Szent István krt. 2.

Telefon:
+36 30 579 46 80
Email: info@v-pearl.hu
Web: www.v-pearl.hu

V-Pearl kft. tevékenysége két téma köré csoportosul. Egyrészt évtizedek óta foglalkozunk az OKJ-ben szereplő becsüsképzésekkel, ékszer, műtárgy, festmény, bútor-szőnyeg szakirányban, továbbá az országban egyedül tartunk drágakő meghatározó képzéseket.
Tevékenységünk másik pillére az ékszerkereskedelem, mely az előző évtizedek tapasztalataira építve, a XXI.sz. lehetőségeivel élve interneten keresztül is működik. www.webshop.v-pearl.huKészletünkben az antik, briliáns, drágaköves, egyedi készítésű ékszereken kívül aranyórák és sokfajta egyéb aranyékszer is megtalálható.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.

Telefon:
+36 1 312 20 71
Email: info@viragjuditgaleria.hu  
Web: www.viragjuditgaleria.hu

A Virág Judit Galéria és Aukciós ház fő profilja a XIX. és XX. századi kvalitásos magyar festmények és szecessziós Zsolnay kerámiák forgalmazása, bemutatása. A Galéria évente három aukciót rendez, ahol a korlátozott tételszám és a szigorú válogatás biztosítja a színvonalas anyagot és a pergő ritmusú árveréseket. A galéria reprezentatív kiállítótermeiben tematikus, exkluzív kiállítások várják ingyenesen a látogatókat, gyűjtőket. A Galéria feladatának tekinti a hiánypótló monográfiák és kiadványok megjelentetését, valamint részt vállal hasonló kiadványok létrehozásában és szponzorálásában.

7621 Pécs, Teréz utca 11-13.

Zsdrál Márkó
Telefon:
+36 30 312 45 05
Email:
markozsdral@gmail.com

Zsdrál Veszna
Telefon: +36 30 357 27 82
Email:
csakneked86@gmail.com

Zsdrál Márkó közel 10 éve foglalkozik műtárgyakkal – főleg szecessziós kerámiákkal – de egyre jobban érdeklődik a modern alkotások iránt. Nagyon gazdag a gyűjteménye, a kiállításon megismerkedhettek vele is. A kerámiák mellett a Zsdral Design&Art standjánál gyönyörű Zsolnay, Gádor István, Martyn Ferenc, Borsos Miklós, Török János kerámiákat és bronz-szobrokat, Lantos Ferenc és Uzsaly Márton festményeket, illetve egyedi, saját készítésű bútorokat láthattok. Marco hamarosan saját galériát nyit Pécsen!

1137 Budapest, Pozsonyi út 6.

Telefon: +36 70 612 72 76
Web: www.amikor.hu
Email: info@amikor.hu
Facebook: www.facebook.com/amikorgaleria
Instagram: www.instagram.com/amikorgaleria

AZ AMIKOR GALÉRIA BUDAPEST LEGSZÍNESEBB RÉGISÉG ÉS LAKBERENDEZÉSI ÜZLETE, AMELYBEN TÖBB MINT 2000 DARAB MŰTÁRGY, FESTMÉNY, BÚTOR, LAKBERENDEZÉSI KIEGÉSZÍTŐ TALÁLHATÓ, KÉT EMELETEN, ÖSSZESEN 560 NÉGYZETMÉTEREN.
Nálunk kortól, stílustól, értéktől függetlenül mindenki megtalálja az ízlésének, igényeinek megfelelő lakberendezési és használati tárgyakat. Antik, dizájn, mid-century, retró, vintage és újragondolt régiségek azoknak, akik fogékonyak a régire és nyitottak az újra!
Foglalkozunk továbbá régiségek, műtárgyak értékbecslésével, bizományosi és készpénzes adás-vétellel – forduljon bizalommal hozzánk, ha venne vagy eladna! Ismerkedjen meg becsüs munkatársainkkal személyesen üzletünkben – szeretettel várjuk!

1055 Budapest, Szalay u. 2. fsz. 1.

Web: www.ar2daygallery.com
Email: info@ar2daygallery.com 

Benkő Ildikó
Telefon: +36 20 946 03 06
Email: bkildiko@hotmail.com

Az Ar2day Gallery 2009 óta képvisel fiatal, kimagaslóan tehetséges és jól képzett művészeket, akik egyedi stílusukkal a hazai kortárs művészeti paletta mellett már nemzetközi sikereket is elértek. A galéria alapítója és tulajdonosa Benkő Ildikó fő célja, a magas minőségű hazai kortárs művészet népszerűsítése külföldön is, itthon pedig a gyűjtők mellett a fiatalabb generáció köreiben is. Ezeken kívül fontos célkitűzés, hogy minél szélesebb rétegek megismerjék, értékeljék, megszeressék és együtt akarjanak élni a műtárgyakkal. Jellemzően a figurális, színes, néhol humorral fűszerezett, pop art stílus határozza meg a galéria arculatát, de az absztrakt forma világot is meg lehet találni a művek között. 2012 óta a Kempinski Hotel Corvinus Promenade-ján lévő állandóan látható kiállítás ad helyet a galéria művészeinek bemutatására, ahol a mindig változó művek egyre több érdeklődőt vonzanak. A szobrok és a bővebb festmény portfoliók a Szalay u. 2-ben lévő galériában tekinthetők meg, amelynek látogatása időpont egyeztetéssel ajánlott.

1055 Budapest, Balaton utca 4.

Nagy Judit
Telefon: +36 20 450 40 25
Email: fragile61@hotmail.com

Rácz Edit
Telefon: +36 20 449 33 08
Email: csillarvarazs@gmail.com

Web: www.aranycsillar.hu

A főváros szívében, a régiségek utcájában található AranyCsillár galéria közel ötszáz régi, felújított csillárral várja látogatóit. Az egyedülálló, folyamatosan változó széles kínálatban mindenki megtalálhatja az enteriőrjéhez leginkább illő csillár mellett igényes műtárgyait, festményeit és bútorait is.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 12.

Telefon: +36 1 269 27 03
Web: www.artcore.hu
Email:  info@artcore.hu
Facebook: www.facebook.com/artcore.antik.and.design/
Instagram: www.instagram.com/artcore_antik_and_design/

ART DECO, BAUHAUS, MID-CENTURY és DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK az ARTCORE Antik & Design üzletében.
Az érdeklődők már megszokhatták, hogy itt különlegesen szép magyar és francia art deco, valamint olasz mid-century bútorokat találnak, melyek a színvonalas felújításnak köszönhetően méltán díszei bármilyen enteriőrnek. Ezeken kívül egyedi tervezésű és gyártású lámpákat, különleges üveg és fém dísztárgyakat, szobrokat, tükröket is láthatnak, melyek egyaránt beilleszthetők a klasszikus, illetve minimalista és a modern otthonokba is.
Budakeszin levő raktárunkat 1.200 nm-re bővítettük, ahol kínálatunk nagy része felújított állapotban megtekinthető.

1033 Budapest, Mozaik utca 1-3.

Krénusz Andrea
Audi értékesítési és marketing vezető

Telefon: +36 1 367 34 25
Mobil: +36 30 210 31 00
Web: www.audicentrumbudapest.hu
Email: akrenusz@audicentrumbudapest.hu
Facebook: www.facebook.com/audicentrumbudapest
Webshop: www.audishop.hu

Az Óbudai Autójavító Kft 1971-ben nyitotta meg kapuit, és azóta állandó fejlesztésekkel, újabb beruházásokkal, valamint a szolgáltatások bővítésével várja ügyfeleit.
A vállalat legfőbb célja a minőségi munkavégzés, az időbeli pontos teljesítés, valamint az ügyfél elégedettség.
Az Óbudai Autójavító Kft. hivatalos Volkswagen, Volkswagen Haszongépjárművek és Audi értékesítési pont, hivatalos Weltauto használtautó partner, valamint hivatalos Volkswagen, Volkswagen Haszongépjárművek, Audi, Seat, Skoda szerviz.
A cég folyamatos fejlődését mutatja, hogy 2010-ben kivívta magának az Audi Centrum Budapest címet és ezen a néven értékesít és javít Audi gépkocsikat. Az Audi Centrum Budapest egyszerre 18 autó bemutatását teszi lehetővé, kizárólagosan itt történik Magyarországon az R8-as értékesítése, illetve az exkluzív szervizben az ügyfelek a szalonból követhetik nyomon autójuk javítását.

1052 Budapest, Bécsi utca 1.

Telefon: +36 1 429 30 20
Web: www.bav.hu
Email:  info@bav.hu

Balla Gabriella
Művészettörténész, az Iparművészeti Múzeum Kerámia- és
Üveggyűjteményének főosztályvezetője
Telefon: +36 30 355 36 71

Az 1773-ban Mária Terézia által alapított BÁV Magyarország legnagyobb múltú, jogfolytonosan működő vállalkozása. Az immár 246 éves múltra visszatekintő cég tevékenységét egyszerre jellemzi a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra való törekvés, biztosítva a dinamikus fejlődést és a modern kereskedelmi-pénzügyi világhoz való szoros kötődést. A BÁV 1920 óta rendez műkereskedelmi árveréseket és közel ötven éve képez becsüsöket a BÁV Akadémián.
A BÁV Antikvitás tevékenysége során fontos küldetésének tartja, hogy a sok évtized alatt felhalmozott szakértelmével és tapasztalatával a nemzeti kulturális kincsek felkutatásában, megőrzésében, gyarapításában, a tárgyak által közvetített kultúrtörténet megismertetésében tevékenyen részt vegyen, támogassa a magán- és közgyűjtemények fejlődését, valamint a felnövekvő generációk gyűjtői törekvéseit. Mindehhez budapesti műkereskedelmi bolthálózata, valamint modern Aukciósháza nyújt megbízható hátteret.  Évente több alkalommal megrendezésre kerülő aukciói a magyar műkereskedelem kiemelkedő eseményeinek számítanak.

1122 Budapest, Csaba utca 7.

Telefon: +36 1 355 37 83
Web: www.bizsan.hu

A Bizsan Szőnyeg Galéria már 20 éve biztosít kiváló minőségű és gyönyörű kézi csomózású szőnyegeket Magyarországi és külföldi ügyfeleinknek egyaránt. A szenvedélyünk a magas minőségű szőnyegek beszerzése és elérhetővé tétele vevőink számára. Külföldi összekötőink és belső építészeink segítségével, összeállítottunk egy változatos és egyedi kézicsomózású szőnyeg kollekciót, amivel kortárs vagy klasszikus belső tereket is gyönyörűen kiegészíthetnek.
A szőnyeg mint stíluselem, a szoba szívévé tud válni, ami tereket választ  el vagy éppen struktúrát kölcsönöz nagy helységeknek és nyitott tereknek. Emellett nagyon praktikus is, mert segít tompítani a hangokat és megtartani a meleget.
Lehetőséged lesz magas minőségű szőnyegeket és különleges művészi alkotásokat látni, megérinteni amiket kizárólagosan, csak a Bizsan Szőnyeg Galériában elérhetőek és megtalálhatod az ízlésednek leginkább megfelelő szőnyeget.
Az Art & Antik 2019-es kiállításán, a Millenárisban sok különböző stílusú szőnyeget állítunk ki, így az elegánstól kezdve, a luxus szőnyegeken át, a természet által inspiráltig minden megtalálható lesz a kiállításon.
Biztosak vagyunk abban, hogy meg tudod találni a neked tetsző különleges szőnyeget amivel díszesebbé teheted otthonod, és fokozhatod annak légkörét!
Szeretettel várjuk Önöket az idei Antik & Art kiállításon!
Bizsan Szőnyeg Galéria
Babak Ebrahimzadeh
Katayoun Rassekh Ebrahimzadeh

1055 Budapest, Falk Miksa utca 24-26. 

Telefon: +36 1 787 29 98
Web: www.bodogaleria.hu
Email:  info@bodogaleria.hu

„Velünk teljes a kép”
A Bodó Galéria és Aukciósház 2018. márciusában nyitott meg a majdnem húsz évig működő Magyar-Francia Galéria utódjaként, megújult szolgáltatásokkal és kibővült gyűjteménnyel. A galéria fontos küldetésének tartja a 19. századi európai és magyar akadémista festészet magas színvonalú alkotásainak népszerűsítését a kortárs közönség számára.  Gyűjtőkörébe tartoznak továbbá 19. századi egyedi francia és más európai bútorok, ezüst tárgyak, Zsolnay kerámiák, bronz és márvány szobrok. Az új galéria megnyitásával, kínálatának egyik fő vonalába került a 20. századi modern magyar és kortárs festészet is.
A Bodó Galéria és Aukciósház az első évében két kortárs kiállítást rendezett meg, számtalan programsorozatnak lett új résztvevője, és két sikeres aukciót bonyolított le. A jövőben is számtalan ötlettel és újdonsággal folytatja működését.
Elődgalériánk, a Magyar-Francia Galéria éveken át sikeres résztvevője volt az Antik Enteriőr nagyszabású kiállításnak. 2019-ben immár megújult galéria és aukciósházként nagy lelkesedéssel, és színvonalas kollekcióval csatlakozunk az Antik and Art Budapest Vásár kiállítóihoz.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Telefon: +36 30 662 72 74
Web: www.budapestposter.com
Email:  info@budapestposter.com

A Budapest Poster Gallery 20. századi papír alapú műtárgyakkal kereskedő galéria. Tevékenységünk fókuszában a magyar plakátművészet áll – nyomatok és tervek egyaránt -, de kínálatunkban megtalálhatóak avantgárd könyvek, fotográfiák, sok egyéb műtárgytípus mellett.
Collectorism.com a világ egyik legnagyobb gyűjtői oldala, amelyet egy gyors regisztrációt követően bárki ingyenesen használhat, akár elcserélni, akár eladni, akár csak bemutatni szeretné a gyűjteményét. A felhasználók tárgyak tízezrei között keresgélhetnek, mintegy három tucatnyi kategóriában, az antik könyvektől kezdve a fényképeken és képregényeken át, egészen a vasútmodellekig – és vissza. A folyamatosan bővülő kínálatnak köszönhetően nálunk mindenki megtalálhatja a számítását.

1052 Budapest, Váci utca 23. 

Telefon: +36 1 267 74 65, +36 20 533 88 84
Web: www.csokantikvitas.hu
Email: info@csokantikvitas.hu

Galériánk Budapest szívében, az V. kerület Váci utca 23. alatt található. Munkatársaink magasan képzett, az antik tárgyakat részletesen ismerő Szakértők, akik szívesen segítenek a választásban, döntésben. Magyarországi és külföldi gyűjtők válogatott régiségei, szebbnél-szebb antik ékszerek, zsebórák, karórák, különleges arany és ezüst dísztárgyak, ikonok, judaikák, keresztelői ajándékok, bronzszobrok és egyéb, gyűjteménybe illő nemesfém műtárgyak nagy választékával várjuk Önöket. Nagyon büszkék vagyunk kínálatunkra, mely szemet gyönyörködtetően különleges választási lehetőségeket ad vásárlóinknak  Becsüseink és szakértőink minden nálunk található tárgyat bevizsgáltak, azok származását leellenőrizték. Nézzen szét nálunk és reméljük, megtalálja a kedvére való antik tárgyat. 1950 óta fennálló galériánk alkalmazkodott a XXI. század igényeihez, de mint korábban, most is töretlenül elkötelezett a minőség iránt. Antik műtárgyak mellett a mindig “örök” gyémánt,- illetve egyedi drágaköves ékszerek széles választékával várjuk Kedves Vevőinket.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 6. 

Telefon: +36 20 453 53 27
Web: davidgallery.webnode.hu
Email: davidgallery.bp@gmail.com

Minden kép egy történet. – és ki nem szeret történeteket hallgatni?  Elmesélheti azt az ember legjobb barátja, de akár egy festmény, egy fotó is.  Egy állandó történet a falunkon, mely emlékeztet bennünket. Emlékeztet egy érzésre, egy hangulatra, egy fontos eseményre az életünkben. Ilyenkor tudunk a legjobban azonosulni a képpel és a festmény életre kel az otthonunkban. Megérkezik!
Kortárs képző-és iparművészek alkotásait bemutató, ékszerdoboz jellegű kis  galéria, a Parlament közvetlen szomszédságában, a Falk Miksa utca 6 szám alatt található.  A Galéria vezető művésze – Dávid Norbert – festőművész.  Egyéni, személyes hangvételű, érzékeny olajfestményei, pasztelljei és grafikái, különleges hangulatot árasztanak. A nagyméretű figurális akril- és olaj- festmények mellett, hagyományos és modern csendéletek, valamint absztrakt képek is helyet kapnak a kollekcióban.
A galéria ékszerkínálatát Serbakow Tibor ötvösművész nagyszerű alkotásai fémjelzik.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Telefon: +36 30 245 45 37
Email:  davidhazyantik@gmail.com

Irodalmi és történelmi kéziratok

2000 Szentendre, Bercsényi u. 4.

Telefon: +36 30 941 78 96
Email:  art@galleryerdesz.hu
Web: www.galleryerdesz.hu

Az Erdész Galéria & Design a legrégebben működő magyar magánalapítású galéria.
Közel 40 éve Szentendre belvárosában, majd egy három szintes épületben, a csendes Bercsényi utcában létesítettük.
A program azóta alig változott: klasszikus modernek ( Moholy – Nagy László, Kassák, Bortnyik )művei melllett a fókusz az Európai Iskola  művészei ( Vajda Lajos és Júlia, Bálint Endre, Korniss Dezső, Ámos Imre) és kortársak ( Fehér László, ef.Zámbó, Balogh László) bemutatására koncentrálunk, három szinten, négy teremben.
A földszinten magyar és nemzetközi ékszertervezők művei kaphatóak ( Péter Wladimir, a dán MONIES, és a muránói Sent.
Az utóbbi években a fotó és az üvegművészet  alkotóinak  könyvet adtunk ki, valamint kiállításokon mutatjuk be műveiket az egész világon.
30 szentendrei művészről és Szentendréről szintén könyveket  adtunk  ki.
Számtalan nemzetközi vásáron szerepeltünk, már 30 évvel ezelőtt is.
Artexpo New York, Los Angeles, Art Houston, Art Paris, BRAFA, ( Brüsszel) Art Moszkva,
Art Sollentuna (Stockholm,) Art Cologne, az idén Art Beijing ( Peking)

1068 Budapest, Szondi utca 94/A

Telefon: +36 30 849 79 27
Email:  info@studiofabrika.com
Web: www.studiofabrika.com

A Fabrika huszadik századi régiségek lelőhelye, ahol Art deco, bauhaus, század-közepi modern, bútorokra és kiegészítőkre bukkanhat a látogató. Légies, kecses, kiváló formatervezésű tárgyak és ritkaságok kaphatóak, amik egy megkülönböztetett életérzést közvetítenek. A Fabrika büszkén tárja a vásárlói elé azokat a tárgyakat, amik ma is relevánsak. Kurátori tevékenységük során a tárgyak egyedisége és esztétikája éppen olyan súllyal esik a latba, mint a minőségi és design szempontok.  Mivel az üzlet restaurálással is foglalkozik, így nem ritka a korhűen, vagy egy-egy fantáziadús megoldással felújított tárgy, amiről nem tudjuk levenni a szemünket. A Fabrikában enteriőr tanácsadás is elérhető, annak érdekében, hogy mindenki megismerhesse a különleges tárgyakban rejlő lehetőségeket.

1114 Budapest, Bartók Béla út 25.

Telefon: +36 1 209 36 35
Email: info@galeriafaur.hu

A 2001 óta működő Faur Zsófi Galéria elsődleges célja a hazai kortárs művészet népszerűsítése és beépítése a nemzetközi művészeti szcénába, amelyet a külföldi vásárokon történő mind aktívabb jelenlétével és a külföldi galériákkal való partnerkapcsolatok kiépítésével kíván elérni.
Ezzel szoros összefüggésben a kelet-közép-európai régió kortárs művészeti szcénájában egyedülálló nyomdaipari és kiadói hátterére támaszkodva a kortárs művészettörténet-írás legújabb eredményeit, több nyelven megjelenő monográfiákat, szakirodalmi kiadványokat ad ki és gondoz. Az utóbbi években a galéria kiállítási programjában kiemelt hangsúllyal szerepel a kortárs magyar fotóművészet, melyet elkötelezetten képvisel a nemzetközi művészeti szcénában. A galéria 2010 óta a következő vásárokon vett részt: 2010 – Paris Photo, Kinetica Art Fair, Viennafair; 2011 – Viennafair, 2012 – Art Paris, Fotofever Photography Art Fair, Milan Image Art Fair; 2013 – ART13 London, SCOPE New York, Milan Image Art Fair, Art Copenhagen, SWAB Barcelona 2013, SCOPE Miami; 2014 – ART14 London, Artshow Busan, Milan Image Art Fair 2014. A galéria és a kiadó társadalmi szerepvállalását jelzi, hogy a művészek nemzetközi képviselete mellett tevékenyen részt vállal a befogadók művészeti, vizuális nevelésében. A Kontaktus című múzeumpedagógiai programsorozat keretében az aktuális kiállításhoz igazodó foglalkozásokat kínálunk, elsősorban csoportok számára.
A Faur Zsófi Galéria egyrészt arra törekszik, hogy minél szélesebb értő közönséget szólítson meg, mivel a műalkotások élő, emberekkel teli, zsibongó csendben mutatják meg valódi arcukat; másrészt hogy egy folyton nyüzsgő, szellemi és esztétikai közeg, „kultúrtér” legyen, ahová az emberek újra és újra szívesen térnek vissza.

1053 Budapest, Henszlmann Imre utca 3.

Telefon: +36 20 356 48 88
Email: info@foldvaribooks.com
Web: www.foldvaribooks.com

A Földvári Books 2007 óta foglalkozik ritka könyvekkel, kézíratokkal, nyomtatványokkal.
Rendszeresen részt veszünk vásárokon New Yorkban, Londonban, Párizsban.

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 17.

Telefon: +36 20 932 34 33
Email: formaboutique@gmail.com
Web: www.formaboutique.hu

Képzőművészet – Iparművészet – Lakberendezés
A Forma Boutique képzőművészeti és iparművészeti alkotásokkal foglalkozó lakberendezési üzlet, ahol az antiktól a modernig, minden időszak gyöngyszemei megtalálhatóak. Fókuszban a térrendezés, amely a művészi tárgyak egyedi kifejező erejével teremt utánozhatatlan hangulatot.

1052 Budapest, Falk Miksa utca 32.

Telefon: +36 20 311 40 03
Email: antikgoldbach@antikgoldbach.hu
Web: www.antikgoldbach.hu

A Goldbach Kereskedőház nevét 1993 óta ismerhetik Magyarországon. Az utolsó 15 évben a hangsúlyt egyre inkább az antik bútorok, műtárgyak és XIX-XX.sz.-i magyar festészet alkotásainak értékesítésére helyezte. Megnyitotta az Antik Bútor Bankot és a Goldbach Antik Galériát (Falk Miksa u.32.), melyek zsebbarát árai és jó befektetési lehetőségei mellett kiváló minőséget és magas szakmai színvonalat képviselnek.

A kiállításon megvehetők nagy mesterek művei hihetetlen vonzó árakon. Ízelitők Bak Imre, Basch Andor, Czóbel Béla, Kassák Lajos, Koszta József, Márffy Ödön, Paizs-Goebel Jenő, Pekáry István, Scheiber Hugó, Vaszary János emblematikus kínálatából.

1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
Telefon: +36 70 617 62 81 

W11 2LB, London, Flat 3, 44 Arundel Gardens
Telefon: +44 746 287 70 51

Email: balint@initiofinearts.com
Web: www.initiofinearts.com

A 2017-ben alapított Initio Fine Arts az 1945 utáni kortárs közép-kelet-európai képzőművészet népszerűsítésére fókuszál. Alapítói a Sotheby’s aukciósházban képzett Ferenczy Bálint és Marie Tourre de Robien. Az Intio Fine Arts a családi hagyományt folytatva, ugyanakkor nemzetközi tapasztalatokkal és kapcsolatokkal igyekszik a régió képzőművészeit segíteni, gyűjtői számára valódi értéket közvetíteni. Képvislet művészek: Bíró Sándor, BOLDI, Kecskeméti Sándor, Miksa Bálint, Regős Benedek
A 2019-es Antik and Art vásáron – képviselt művészeink mellet – ismert külföldi alkotók és hazai mesterek Angliában lappangó műveit mutatjuk be.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.

Telefon: +36 1 374 07 74
Email:
 kalmanmaklaryfinearts@gmail.com
Web: www.kalmanmaklary.com

A Kálmán Makláry Fine Arts Galéria a háború utáni párizsi iskola művészeivel, elsősorban olyan absztrakt és szürrealista művészekkel foglalkozik, mint Reigl Judit, Hantai Simon, Fiedler Ferenc, Réth Alfréd, Szenes Árpád, Rozsda Endre és Victor Vasarely. A kortárs magyar művészek közül Sam Havadtoy, Major Kamill, Kucsora Márta, Szőke Miklós Gábor, Szász Sándor, Aatóth Franyó, a koreai művészek tekintetében pedig Suh Jeong-Min, Ilhwa Kim és Hur Kyung-Ae, Sung Pil –Chae, Lim Dong-Lak alkotásait mutatja be itthon és külföldön egyaránt. A fent említett művészeken kívül Moholy-Nagy László, Kallós Pál, Szóbel Géza, Sándorfi István, Csernus Tibor alkotásait prezentálja.
Szerteágazó tevékenységével, a budapesti galéria kiállításaival, Európa jelentős művészeti vásárain való részvételével, könyvek, katalógusok kiadásával olyan elvitathatatlan nagyságok népszerűsítését szolgálja, akik közül többek neve méltatlanul elfelejtődött az elmúlt évtizedekben. Munkája elismerését jelzi, hogy múzeumokkal, gyűjtőkkel sikerült hosszú távú bizalmi kapcsolatot kialakítania. A Galériában kiállított művészek közül ma már többek művei találhatók meg a világ legnagyobb modern művészeti múzeumaiban.
A Kálmán Makláry Fine Arts azon magyar galériák közé tartozik, mely több, mint egy évtizede folyamatosan szerepel Európa legjelentősebb művészeti vásárain, sokszor egyedül képviselve hazánkat:
– 2008 óta Párizs – ART PARIS ART FAIR
– 2007 óta Brüsszel – BRAFA
– 2012. Párizs – Biennale des Antiquaires
– Maastricht – TEFAF ( Showcase)
– 2010. Antik Enteriőr, Plug, Budapest – Budapest Art Fair
A galéria az alábbi nemzetközi művészeti szerezetek tagja:
– N.A. (Syndicat National des Antiquaires Négociants en Objets d’Art Tableaux anciens et modernes de France)
– The Belgian Royal Chamber of Antiques and Art Dealers
– CINOA The International Federation of Dealer Associations

1055 Budapest, Falk Miksa utca 24-26.

Telefon: +36 20 279 89 30
Email: info.mipar@gmail.com
Web: www.aranycsillar.hu

A Magyar Kerámia Galéria a Falk Miksa 24-26. házszám alatt közel 15 éve várja a műtárgykedvelő közönséget. Galériánk kínálatában a magyar art deco kerámiák mellett, kiemelt helyet foglalnak el a századfordulós ezüst dísz- és használati tárgyak, melyeket gyártáskori állapotban kínálunk eladásra.
Mindezek mellett csillárok, bútorok, szobrok és lakberendezési tárgyak értékesítésével, illetve vásárlásával foglalkozunk. Kellemes környezetben, széles választékkal és szakértelemmel várjuk az érdeklődőket.

1056 Budapest, Váci utca 67.

Telefon: +36 1 318 14 78 / +36 30 941 86 65
Email: sandorlajtos@gmail.com
Web: www.millennium-antik.hu

A Millennium Antik Műtárgygaléria 2000 óta foglalkozik műtárgyak, festmények vételével és értékesítésével Budapest Belváros egyik legreprezentatívabb negyedében, a Váci utca 67. szám alatt a Ferenciek tere és a Vásárcsarnok közötti részen. A galéria kínálatának fő irányvonalát a 19. és 20. századi kerámiák adják, elsősorban a Zsolnay-gyár munkái a historizmus kezdetétől a szecesszión, art decon át a minimalizmus korszakáig bezáróan. Emellett más számos neves hazai művész műveit is bemutatjuk: Gorka Géza, Gorka Lívia, Gádor István. A kerámiák mellett a porcelánok adják a kínálat másik meghatározó részét: Herendi, Alt Wien, Meissen, Sevres tárgyak képviseletében. Az említetteken kívül kvalitásos antik ezüst tárgyak, korabeli üvegek, bronz és ón dísztárgyak csillárok, lámpák kandalló- és faliórák is megtalálhatóak. A hazai és külföldi műkereskedelemben eltöltött hosszú idő és gazdag tapasztalat által, a felkészült szakmai háttérrel és a kiállításokon való aktív részvételünk eredményeként a műtárgypiac számon tartott és megbecsült tagjai vagyunk.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.

Telefon: +36 1 302 85 87
Email: budapest@missionart.hu
Web: www.missionart.hu

A MissionArt Galéria az alapítás évétől, 1990-től azonos hangsúllyal foglalkozik kortárs, nagybányai és a klasszikus modern festészettel. A galéria alapítói és egyben tulajdonosai, Jurecskó László és Kishonthy Zsolt művészettörténészek, igazságügyi szakértők, akik bíznak abban, hogy tevékenységük hozzájárul a huszadik századi magyar és a kortárs képzőművészet széleskörű megismeréséhez, ahhoz, hogy a művészetek egyre közelebb kerüljenek életünk ünnepeihez és hétköznapjaihoz. Vallják, hogy a szakértelemmel kiválogatott alkotásokat közvetítő műkereskedelem olyan határterület a kultúra és a gazdaság között, amely képes együtt látni a szellemi és az anyagi értékeket, összhangot teremteni a művészetek élvezete és a „befektetői” biztonság között. Az eltelt huszonkilenc év a közel 230 kiállításon kívül több mint 30 könyvet, katalógust, illetve mintegy 320 újságcikket, rádió- és tv-riportot eredményezett, az utóbbi években pedig számos, nagysikerű művésztelep szervezése gazdagította a Galéria sokoldalú tevékenységét.
 Nemzetközi vásárokon való részvétel:
1998. Art Forum Berlin
1999., 2000., 2001. Cultura, Basel
2004., 2005., 2006. Antik Enteriőr, Plug (2006), Budapest
2007., 2008., 2009., Budapest Art Fairkun
2009. Start Bolzano
2010., 2011., 2012., 2017, 2018 Art Market Budapest

1055 Budapest, Balaton utca 8.

Telefon: +36 475 60 00
Email: info@nagyhazi.hu
Web: www.nagyhazi.hu

A Nagyházi Galéria egyike a Magyarországon legrégebben működő régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak, immáron 25 éve vagyunk jelen a műtárgypiacon. A régiségek és műtárgyak legszélesebb kínálatát forgalmazzuk, profilunkba a régi mesterek művein túl a 19-20. századi festmények, grafikák, bútorok, szőnyegek, művészeti tárgyak is beletartoznak, csakúgy, mint az ezüstök, ékszerek és keleti tárgyak. A magyar műkereskedelemben egyedülálló módon népművészeti tárgyak aukcionálásával is foglalkozunk. Célunk, hogy az általunk forgalmazott festmények és műtárgyak időtálló értéket képviselve váljanak egy-egy gyűjtemény vagy enteriőr részévé. A Nagyházi Galéria sikerét művészettörténész, műtárgybecsüs és restaurátor szakembereink felkészültsége és hozzáértő, megbízható munkája szavatolja.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 28.
Telefon: +36 1 212 31 56

1024 Budapest, Szilágyi E. fasor 3.
Telefon:+36 1 302 86 96

Email: info@nemesgaleria.hu

A Nemes Galéria fő profilja a 19-20. századi magyar festmények és grafikák adás-vétele, kiállítása, valamint folyamatosan megtalálhatók kínálatában 17-20. századi külföldi mesterek alkotásai, illetve különleges műtárgyak.
Elméleti és gyakorlati tapasztalataink segítségével arra törekszünk, hogy értékes, átlátható, szakértő szolgáltatást nyújtsunk a gyűjtőközönség számára.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.

Email: volenteva@gmail.com
Web: www.mullerarpad.com
Facebook: www.facebook.com/NEODECO12

Art Deco, Bauhaus, Retro korabeli design tárgyak.

1056 Bp. Irányi utca 7.

Telefon:
 +36 70 329 82 13
Email: operaantikvitas@gmail.com
Web: www.antikekszer.com

Opera Antikvitás – “Az antik ékszerek otthona”

Üzletünk a belváros szívében az Irányi utcában található, speciálisan ékszerekkel-antik ékszerek forgalmazásával foglalkozunk.
Antik ékszer eladás, felvásárlás és bizományosi értékesítés a fő profilunk. Ezen kívül ingyenes értékbecslést is vállalunk, továbbá bizonyos esetekben antik ékszer restaurálásában-javításában is tudunk segíteni.

1053 Budapest, Múzeum Körút 3.

Telefon:
+36 1 951 60 07 / +36 20 924 25 18 / +36 30 961 99 58
Email: parisigaleria@gmail.com
Web: www.parisigaleria.hu

Galériánk Budapest belvárosában,a Hotel Astoria szomszédságában,közvetlenül a Loft Astoria mellett található.
Érdeklődési körünk: Antik Zsolnay porcelán, XIX.-XX. századi  klasszikus és modern, valamint kortárs magyar festészet, modern szobrok-kisplasztikák és műtárgyak, valamint, antik ezüst tárgyak és ékszerek, korabeli és modern bútorok, üveg ritkaságok.

Árveréseinken modern és klasszikus  műtárgyak, ritkaságok kerülnek kalapács alá.
Hagyatékok, gyűjtemények felértékelésével, kezelésével és árverezésével is foglalkozunk.
Vásárolunk: Kvalitásos festményt, porcelánt, bútort, ezüstöt, régi tárgyakat.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 10. 

Telefon:
+36 30 331 06 00
Email: recepcio@pinterantik.hu
Web: www.pinteraukcio.hu

Aukciósházunk tulajdonosa és vezetője, Pintér Péter több mint 25 évvel ezelőtt kezdett el antik bútorok értékesítésével foglalkozni. Az évek folyamán üzlete mind térben, mind gyűjtőköre tekintetében szép lassan komoly birodalommá nőtte ki magát és azóta is egyedi színfoltját adja a hazai műkereskedelemnek. Bútorok mellett a hazai és nemzetközi klasszikus, 20. századi modern, valamint kortárs festmények és szobrok, Zsolnay porcelánok, illetve egyéb kisebb műtárgyak értékbecslését, bizományos értékesítését és aukcionálását is vállaljuk.
Első aukciónk megszervezésére 2008-ban került sor, azóta havi rendszerességgel rendezünk élő és online árveréseket. Az aukciósházak repertoárját tekintve egyedülállónak mondható és minden kétséget kizáróan legnépszerűbb élő aukciónk az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő balatonfüredi Balaton, nyár, szerelem tematikájú árverésünk, amelyet minden évben a Vaszary Villában több héten át megtekinthető aukciós kiállítás előz meg.
A galériaként és aukciósházként egyaránt működő Falk Miksa utcai üzlet különlegessége emellett szerteágazó, labirintusszerű belső tereiben rejlik, egyediségét a sejtelmes atmoszférájú pincehelyiségek és a modern termek, valamint az azokban bemutatott klasszikus és kortárs műalkotások kontrasztja adja. A 15 kisebb-nagyobb teremből álló, 2000 négyzetmétert meghaladó alapterületű bemutatótér modern egységében évente többször rendeznek kortárs művészek részére kiállításokat, de exkluzív eseményekhez rendezvényhelyszínként is bérbe vehetőek a galéria sajátos terei.

1054 Budapest, Nagysándor József utca 3. 

Telefon:
+36 1 269 08 22
Email: schindler@restauratormuhely.hu

Kassák Lajos : Cim nélkül. 1920-1930
Eredeti linometszet, 25×22 cm
Jelezve : Kassák
A Showroom Budapest új, kifejezetten papír alapú műtárgyak bemutatására és kereskedelmére specializálódott galéria. Az érdeklődők a 19-20. századi magyar és nemzetközi művészek alkotásaiból válogathatnak. Első kiállításunkat Kassák Lajos egyedi és sokszorosított grafikái köré szerveztük. Megtekinthető 2019. március 1-től március 29-ig.

1137 Budapest, Szent István krt. 2.

Telefon:
+36 30 579 46 80
Email: info@v-pearl.hu
Web: www.v-pearl.hu

V-Pearl kft. tevékenysége két téma köré csoportosul. Egyrészt évtizedek óta foglalkozunk az OKJ-ben szereplő becsüsképzésekkel, ékszer, műtárgy, festmény, bútor-szőnyeg szakirányban, továbbá az országban egyedül tartunk drágakő meghatározó képzéseket.
Tevékenységünk másik pillére az ékszerkereskedelem, mely az előző évtizedek tapasztalataira építve, a XXI.sz. lehetőségeivel élve interneten keresztül is működik. www.webshop.v-pearl.huKészletünkben az antik, briliáns, drágaköves, egyedi készítésű ékszereken kívül aranyórák és sokfajta egyéb aranyékszer is megtalálható.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.

Telefon:
+36 1 312 20 71
Email: info@viragjuditgaleria.hu  
Web: www.viragjuditgaleria.hu

A Virág Judit Galéria és Aukciós ház fő profilja a XIX. és XX. századi kvalitásos magyar festmények és szecessziós Zsolnay kerámiák forgalmazása, bemutatása. A Galéria évente három aukciót rendez, ahol a korlátozott tételszám és a szigorú válogatás biztosítja a színvonalas anyagot és a pergő ritmusú árveréseket. A galéria reprezentatív kiállítótermeiben tematikus, exkluzív kiállítások várják ingyenesen a látogatókat, gyűjtőket. A Galéria feladatának tekinti a hiánypótló monográfiák és kiadványok megjelentetését, valamint részt vállal hasonló kiadványok létrehozásában és szponzorálásában.

7621 Pécs, Teréz utca 11-13.

Zsdrál Márkó
Telefon:
+36 30 312 45 05
Email:
markozsdral@gmail.com

Zsdrál Veszna
Telefon: +36 30 357 27 82
Email:
csakneked86@gmail.com

Zsdrál Márkó közel 10 éve foglalkozik műtárgyakkal – főleg szecessziós kerámiákkal – de egyre jobban érdeklődik a modern alkotások iránt. Nagyon gazdag a gyűjteménye, a kiállításon megismerkedhettek vele is. A kerámiák mellett a Zsdral Design&Art standjánál gyönyörű Zsolnay, Gádor István, Martyn Ferenc, Borsos Miklós, Török János kerámiákat és bronz-szobrokat, Lantos Ferenc és Uzsaly Márton festményeket, illetve egyedi, saját készítésű bútorokat láthattok. Marco hamarosan saját galériát nyit Pécsen!